Support

Ondersteuning

Onderhoudscontract

Werkt uw e-mail niet? Problemen met installeren van netwerk of randapparatuur? Ook u heeft ongetwijfeld wel eens hulp nodig bij het oplossen van ICT-problemen. Daarom biedt B2B Plaza u een aantal pakketten waarmee u altijd direct bent verzekerd van professionele hulp en advies op maat bij uw ICT-problemen.

Denk hierbij aan e-mailproblemen en het vervangen, installeren of herstellen van uw netwerk of randapparatuur.

Onderhoudscontracten van B2B Plaza

Direct contact

Zodra een probleem zich voordoet belt u met B2B Plaza en u wordt direct geholpen.

Is er onverhoopt toch even niemand beschikbaar? Dan spreekt u een bericht in op het antwoordapparaat en zorgen wij dat u zo snel mogelijk teruggebeld wordt.

Gratis ondersteuning op afstand

Als u een werkende internet verbinding heeft dan kan uw computer of server op afstand overgenomen worden door een van onze specialisten.

Uw probleem wordt dan snel en professioneel opgelost, zodat u snel weer verder kunt met uw bedrijfsvoering. In 90% van de problemen volstaat ondersteuning op afstand voor het oplossen van uw problemen.

Ondersteuning op locatie tegen aantrekkelijke tarieven

Het kan zijn dat uw probleem niet op afstand opgelost kan worden, omdat u bijvoorbeeld geen (werkende) internetverbinding heeft, of misschien liever heeft dat er een monteur bij u langskomt.

Voor deze situaties bieden wij ondersteuning op locatie. U krijgt de garantie dat een monteur zo spoedig mogelijk bij u langs komt. Bij een Basic of Deluxe pakket is dit binnen twee werkdagen, en bij een Professional of Professional Deluxe pakket zelfs binnen één werkdag.