Glasdraad

B2B Glasvezel

B2B Plaza is in samen werking met Glasdraad op weg naar glasvezel.

Snel en betrouwbaar internet is tegenwoordig onmisbaar. Daarom legt GlasDraad glasvezelnetwerken aan voor bewoners in de buitengebieden, kleine dorpen en buurtschappen in Nederland.

Op 29 augustus 2020 gaat onze glasvezelcampagne van start in De Zilk, dorpskern de Engel, Hillegom, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Rijnsburg, Sassenheim, Voorhout en Warmond. Voor bewoners van de buitengebieden, maar ook een aantal adressen in de kleine dorpskernen. Bewoners kunnen zich tot en met 16 november 2020 inschrijven voor een glasvezelaansluiting. Als 50% van de bewoners en ondernemers zich inschrijft, gaat de aanleg van het nieuwe glasvezelnetwerk van start.

Glasvezel in de Bollenstreek

Een snelle en betrouwbare internetverbinding is cruciaal. Nu, straks, maar vooral ook in de toekomst. De digitale ontwikkelingen volgen elkaar heel snel op en de communicatietechnieken via het internet veranderen mee. U heeft nu een internetverbinding via de koper- of coax-kabel. Deze technieken zijn ver voor het internet-tijdperk ontwikkeld en dus verouderd. Ook in de Bollenstreek is het daarom hoog tijd voor een nieuw en modern glasvezelnetwerk. Zo is ook uw gemeente klaar voor de toekomst, in een maatschappij die op alle fronten digitaliseert. 

Waarom zou ik kiezen voor glasvezel?

Om glasvezel goed te kunnen vergelijken met uw huidige situatie, is het van belang om te weten op welke manier u nu gebruikmaakt van internet. In de Bollenstreek onderscheiden we de volgende twee situaties:

  1. Uw huis heeft alleen een internetaansluiting via de koper-/ADSL-kabel, van bijvoorbeeld KPN, T-Mobile of Tele2.
    Uw woning behoort tot het buitengebied.
  2. Uw huis heeft zowel een internetaansluiting via de KPN-koperkabel als de coax-kabel van Ziggo.
    Uw woning behoort tot de kernen of lintbebouwing.

Hieronder vindt u de voordelen van glasvezel die betrekking hebben op uw situatie.

Voor bedrijven

Bijna ieder bedrijf heeft een website en de meeste daarvan zijn ook actief op social media. Deze kanalen worden allemaal online beheerd. Mailen en bellen zijn nog steeds de ideale manier om klantcontacten te onderhouden. Maar u doet nog veel meer via internet. Informatie versturen, uw btw-aangifte en andere financiële zaken, bestellingen plaatsen en misschien wel uw webshop beheren. Met supersnel en betrouwbaar glasvezel kunt u vertrouwen op de hoogste kwaliteit.

Contactformulier zakelijk glasvezel

B2B Plaza levert alleen glasvezelverbindingen aan bedrijven.
Wilt u meer informatie of weten of bij u glasvezelverbinding beschikbaar is ?
Vul dan het onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op wat de mogelijkheden zijn voor u bedrijf:

Staatnaam + Huisnummer