B2B Voip

Telefonie

B2B VoIP betekent bellen met meer functionaliteit, meer flexibiliteit en een flinke kostenbesparing. U kunt het eenvoudig inzetten zonder grote verandering aan te brengen in uw huidige situatie. U blijft bijvoorbeeld gewoon uw huidige telefooncentrale en toestellen gebruiken. Wat verandert is de verbinding die u gebruikt om te bellen en gebeld te worden. Op dit moment is dat een standaard telefoonlijn of ISDN. Met VoIP gaat u gebruik maken van een internetverbinding. Over deze verbinding gaat u bellen en heeft u toegang tot het internet. Door een slimme techniek lopen deze diensten probleemloos over dezelfde verbinding.

Voordelen

Minder vaste kosten
B2B VoIP levert u een flinke kostenbesparing op. Zeker als u nu gebruik maakt van meerdere standaard telefoonlijnen.
Een eenvoudig rekensommetje maakt al snel duidelijk dat het totaalbedrag per maand van deze lijnen fors is.
Met B2B VoIP heeft u nog maar één verbinding met het internet nodig.

Minder belkosten
U gaat waarschijnlijk minder betalen per minuut en per gesprek dan in uw huidige situatie. B2B VoIP hanteert namelijk een concurrerend beltarief voor het bellen naar vaste nummers binnen Nederland, buiten Nederland en naar mobiel. Als uw organisatie over meerdere vestigingen beschikt, belt u onderling zelfs helemaal gratis. Natuurlijk gaat dit voordeel ook op als uw mensen ‘thuiswerken’.

Eenvoud telt
B2B VoIP is flexibel en schaalbaar. Een goede telefonie oplossing moet zonder complexe ingrepen meegroeien met uw organisatie. Met B2B VoIP zijn we daar goed in geslaagd. Er is geen limiet op het aantal gelijktijdige gesprekken per telefoonnummer.

Goed inzicht
Met B2B VoIP heeft u meer inzicht in de kosten en besparingen dan ooit. Geen tien enveloppen met verschillende facturen, maar één helder overzicht.

Wat kost het?

De kosten van B2B VoIP zijn afhankelijk van de mogelijkheden van uw huidige telefooncentrale en het aantal mensen binnen uw organisatie dat van B2B VoIP gebruik gaat maken.

Hoe krijg ik het?

Neem gewoon even contact met ons op