B2B Habimat X2

De Habimat X2

neemt je communicatiemanagement volledig in handen. Hij is echt je persoonlijke assistent

De Habimat X2 vormgeving is het resultaat van het jarenlang optimaliseren van het gebruikscomfort. Elk onderdeel is ontworpen voor maximale efficiëntie. De overzichtelijke en handige toetsen, het kleurenscherm met intuïtieve interface, de ergonomische hoorn. Alle aansluitingen en de toegang tot de slots voor de kaarten zijn vlot bereikbaar. De stijlvolle antraciet zwarte kleur geeft uw Habimat X2 een degelijk en tijdloos design.

Het kantelbare en overzichtelijke kleurenscherm van de Habimat X2 is het centrum van deze vernuftige computertelefoon.
De intuïtieve interface laat toe dat u gegevens kan opslaan volgens uw eigen logica. U hoeft geen vaste structuur te volgen maar kan die helemaal naar wens opzetten. Dit belet niet dat het vinden van informatie minder eenvoudig zou zijn. U kan heel vlot gegevens zoeken op basis van een naam, een adresgegeven, een datum, een locatie en veel meer.

Uw Habimat X2 geeft u al de gevraagde informatie in overzichtelijke lijsten en schermen. Met de CallerID ziet u in één oogopslag wie u opbelt en zelfs uw antwoordapparaat wordt grafisch weergegeven waardoor u voice berichten altijd vlot terugvindt.

Zwitserse makelij.

De Habimat X2 is een product van Habimat Telefon AG te Hünenberg in Zwitserland. Reeds meer dan 20 jaar worden hier uiterst geavanceerde en hoogkwalitatieve computertelefoons ontworpen en geproduceerd. Men volgt er de evoluties in de telecommunicatiesector op de voet en integreert voortdurend de nieuwste technologieën. De modulaire opbouw laat u toe uw Habimat precies af te stemmen op uw behoeften en gewoonten.