B2B Desk

B2B Desk

 
 

Met B2B Desk kunt u afscheid nemen van uw huidige telefooncentrale. In plaats daarvan gaat u gebruik maken van een moderne digitale telefooncentrale bij B2B Plaza. Binnen uw organisatie is niets anders nodig dan een internetverbinding en telefoontoestellen die van deze internetverbinding gebruik gaan maken. Dit levert enorme voordelen op. Niet alleen financieel, maar ook voor wat betreft flexibiliteit, schaalbaarheid en bereikbaarheid.

Voordelen

Minder vaste kosten
Om te beginnen levert B2B Desk u al een flinke kostenbesparing op. Zeker als u nu gebruik maakt van meerdere standaard telefoonlijnen. Een eenvoudig rekensommetje maakt al snel duidelijk dat het totaalbedrag per maand van deze lijnen fors is. Met B2B Desk heeft u nog maar één verbinding met het internet nodig. Omdat u niet langer gebruik maakt van uw huidige telefooncentrale komen ook de kosten voor onderhoud, reparatie en vervanging te vervallen.

Minder belkosten
U gaat waarschijnlijk veel minder betalen per minuut en per gesprek dan in uw huidige situatie. B2B Desk hanteert namelijk een concurrerend beltarief voor het bellen naar vaste nummers binnen Nederland, buiten Nederland en naar mobiel.

Maar het allergrootste voordeel is dat u gratis belt tussen alle toestellen die op B2B Desk zijn aangemeld. Waar ook ter wereld. Dit levert een flinke kostenbesparing op. Bovendien bellen alle B2B Plaza klanten onderling ook gratis.

Eenvoudig alles beheren
Met B2B Desk beschikt u over een geavanceerde Nederlandstalige portal, waarmee u eenvoudig al het telefoonverkeer beheert. Bijvoorbeeld het aan- en afmelden van toestellen en het afhandelen van het telefoonverkeer. U heeft ook direct toegang tot al uw (factuur)gegevens. De portal is een webbased applicatie. Dat betekent dat u alleen een computer of tablet nodig heeft en een internetverbinding om ermee te werken. Er wordt dus geen software geïnstalleerd.

Altijd de nieuwste telefooncentrale
Met B2B Desk heeft u altijd de nieuwste telefooncentrale. Dit levert niet alleen een flinke besparing op. Het is ook een garantie voor maximale bereikbaarheid. Daarnaast maakt u altijd automatisch gebruik van de beste techniek en de nieuwste functies.

Schaalbaar en flexibel
B2B Desk groeit of krimpt mee met uw bedrijf, zonder allerlei technische ingrepen. Toestellen kunnen eenvoudig op het platform worden aangemeld en zijn direct bereikbaar en te beheren vanaf de B2B Desk portal. B2B Desk is ongelimiteerd uit te breiden zonder aanpassingen aan hard- en software. Alle toestellen die op B2B Desk zijn aangemeld zijn bereikbaar op basis van gebruikersnaam en wachtwoord verificatie. Overal ter wereld is een toestel met internetverbinding direct via een intern of extern nummer bereikbaar.

Overzichtelijker dan ooit
Met B2B Desk wordt inzicht in kosten en besparingen overzichtelijker dan ooit. Geen tien enveloppen met verschillende nota’s, maar één helder overzicht.

Wat kost het?

U maakt gebruik van B2B Desk voor een vast laag bedrag per maand. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van het aantal toestellen dat wordt aangesloten op B2B Desk, het aantal telefoonnummers dat u gaat gebruiken en de snelheid van de internetverbinding die nodig is. Uw telecomleverancier kan het direct voor u uitrekenen zodat u precies weet waar u aan toe bent.

B2B Desk levert u behalve een kostenbesparing in iedergeval ook tal van andere voordelen op zoals betere bereikbaarheid en meer flexibiliteit.

Hoe krijg ik het?

Neem gewoon even contact met ons op